Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 2989g19247kcal421.4g101.6g1823.1g523g
Vesi399g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g199g438kcal9.2g97.6g1.4g79.7g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g638g1964kcal0g490.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g43298kcal861.2g1380.2g3649g1205.4g
Valittu annoskoko4224g21649kcal430.6g690.1g1824.5g602.7g
Annoskoko puolitettuna2112g10825kcal215.3g345.1g912.3g301.4g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195