Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2133g339kcal16g42.7g2.1g42.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g640g130kcal3.8g24.3g1.9g9g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g427g115kcal5.5g20.5g0.9g7.3g
Nokkonen 85g37kcal5g1.1g0.6g3.5g
Oliiviöljy 64g566kcal0g0g64g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)21g56kcal2.8g2.6g3.8g0.1g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g427g73kcal6.8g11.5g0g5.8g
Vesi, vesijohtovesi 427g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g2630kcal79.8g205.4g146.6g136.8g
Valittu annoskoko4224g1315kcal39.9g102.7g73.3g68.4g
Annoskoko puolitettuna2112g658kcal20g51.4g36.7g34.2g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738