Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore2402g673kcal14.4g134.5g4.8g60.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g320g897kcal60.9g0.1g70.5g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g601g234kcal19.8g18.6g9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%601g961kcal16.2g16.2g90.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu280g353kcal30.8g0.8g25.2g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g6235kcal284.2g340.4g399.2g120.2g
Valittu annoskoko4224g3118kcal142.1g170.2g199.6g60.1g
Annoskoko puolitettuna2112g1559kcal71.1g85.1g99.8g30.1g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727