Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1400g238kcal5.6g35g8.4g9.8g
Sipuli, paistettu 280g283kcal3.6g13.6g23g4.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g896g182kcal5.4g34g2.7g12.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 700g2094kcal126g8.4g175g0g
Juustoraaste emmental punaleima168g655kcal48.7g0g50.4g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 700g967kcal131.2g0g49g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl56g504kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8456g9903kcal645.4g191.2g729.4g55.4g
Valittu annoskoko4228g4952kcal322.7g95.6g364.7g27.7g
Annoskoko puolitettuna2114g2476kcal161.4g47.8g182.4g13.9g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945