Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 60g41kcal8.7g0g0.7g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Purjosipuli 33g7.6kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Herkkusieni 17g2.6kcal0.3g0g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa33g5.7kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Bambunverso 23g3.1kcal0.3g0.2g0g0.3g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g17g28kcal0.3g1.5g2.3g0g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g2.5g6.2kcal0.1g1g0.1g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Kookoskerma, kara33g83kcal1.5g0.4g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g392kcal24.4g12.8g25.4g4.2g
Valittu annoskoko423g196kcal12.2g6.4g12.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna212g98kcal6.1g3.2g6.4g1.1g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.5g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150768