Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 60g52kcal1.9g2.6g3.6g0g
Katkarapu, rainbow271g271kcal62.2g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g699kcal131.6g13.6g12.6g3.2g
Valittu annoskoko423g350kcal65.8g6.8g6.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna212g175kcal32.9g3.4g3.2g0.8g
Arvot/100g100g83kcal15.6g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889