Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g344g540kcal75g0g24.4g0g
Ruskea suuruste, Maizena13g48kcal0.1g11.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.6g1.9g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 2.8g5.8kcal0.8g0.2g0.2g0g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g1250kcal154.6g30.8g50.8g5.4g
Valittu annoskoko423g625kcal77.3g15.4g25.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna212g313kcal38.7g7.7g12.7g1.4g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449