Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g135g27kcal0.8g5.1g0.4g1.9g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 41g92kcal6.5g0.2g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g944kcal76.4g12g66.2g3.8g
Valittu annoskoko423g472kcal38.2g6g33.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna212g236kcal19.1g3g16.6g1g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667