Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 75g84kcal15.9g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Lanttu 45g13kcal0.5g2.1g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.1kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)60g18kcal0.6g2.4g0.2g0.1g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen2.3g4.1kcal0.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g329kcal38.2g24g6.4g7.8g
Valittu annoskoko423g164kcal19.1g12g3.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna212g82kcal9.6g6g1.6g2g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280