Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi113g156kcal21.2g0g7.9g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)113g28kcal1.1g6.2g0g1.6g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)14g61kcal0.8g9g2.4g0.2g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys4.2g15kcal0g3.8g0g0.1g
Lasagnelevy Rainbow23g85kcal3.2g16.4g0.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g699kcal53g72.2g22g5.8g
Valittu annoskoko423g349kcal26.5g36.1g11g2.9g
Annoskoko puolitettuna212g175kcal13.3g18.1g5.5g1.5g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142