Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g98g336kcal15.3g62.1g3g5.9g
Tonnikala vedessä, rainbow79g79kcal15.7g0.4g1.6g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g24g121kcal1.6g12.8g7g0.5g
Ruokakerma Valio 5%113g68kcal1.3g3.1g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 34g35kcal1.2g6.1g0.4g1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g1352kcal70.6g170.8g42.8g15.2g
Valittu annoskoko423g676kcal35.3g85.4g21.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna212g338kcal17.7g42.7g10.7g3.8g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.2g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850