Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Raparperi 75g25kcal0.5g4.1g0.1g1.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 9g31kcal0g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana847g329kcal1g76.4g0.2g2.4g
Valittu annoskoko424g165kcal0.5g38.2g0.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna212g82kcal0.3g19.1g0.1g0.6g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516