Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 24g209kcal0g0g23.6g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 350g125kcal0.6g24.9g0.3g7g
Kaurahiutale 28g105kcal4.1g16g2g2.8g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.7g1.8kcal0g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 18g53kcal0g13g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana847g1014kcal9.4g116g51.8g20.4g
Valittu annoskoko423g507kcal4.7g58g25.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna212g254kcal2.4g29g13g5.1g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141918