Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto39g110kcal7.4g0g8.6g0g
Sipuli (käsittelemätön)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kermaviili, maustamaton (Valio)63g75kcal1.9g2.6g6.3g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl34g45kcal4.5g0.1g2.9g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g250g425kcal50g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana847g1330kcal128.6g9g85.8g1.2g
Valittu annoskoko424g665kcal64.3g4.5g42.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna212g332kcal32.2g2.3g21.5g0.3g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816