Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g288g452kcal62.8g0g20.5g0g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 480g264kcal7.7g63.3g0.8g4.1g
Sieni tatti, hapero 48g13kcal0.9g1.4g0.2g0.9g
Maustepippuri, annos 1g4.8g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk24g9kcal0.4g1.8g0g1.2g
Vesi2881g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali144g30kcal1.7g4.9g0.3g3g
Voi, 1 tl, 5 g18g131kcal0.2g0.2g14.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g4.8g1kcal0g0.3g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g12g20kcal2.1g2.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8460g2051kcal157.6g189.2g74.2g36.2g
Valittu annoskoko4230g1025kcal78.8g94.6g37.1g18.1g
Annoskoko puolitettuna2115g513kcal39.4g47.3g18.6g9.1g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291936