Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)720g2520kcal92.2g501.8g13.7g23g
Tonnikala öljyssä 810g1537kcal219.7g0g72.9g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g810g227kcal8.9g38.9g3.2g24.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g900g225kcal11.7g37.8g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)630g170kcal8.2g30.2g1.3g10.7g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g225g653kcal74.3g2.9g38.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 135g1194kcal0g0g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8460g13051kcal830g1223.2g532.4g116g
Valittu annoskoko4230g6525kcal415g611.6g266.2g58g
Annoskoko puolitettuna2115g3263kcal207.5g305.8g133.1g29g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139