Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g32g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g200g700kcal26g140g2.8g10.6g
Tattarijauho, Vijatuote160g560kcal20.8g112g2.2g8.5g
Kaurahiutale 320g1197kcal46.4g182.4g23.4g32g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g1040g3536kcal20.8g811.2g17.7g72.8g
Porkkana 280g92kcal1.7g15.6g0.6g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8464g15353kcal231.4g2522.4g453.4g262g
Valittu annoskoko4232g7677kcal115.7g1261.2g226.7g131g
Annoskoko puolitettuna2116g3838kcal57.9g630.6g113.4g65.5g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041