Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1350g1028kcal25.4g209.3g2.7g13.5g
Purjosipuli 165g38kcal3g4g0.3g3.5g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g600g318kcal34.2g31.8g5.4g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton225g405kcal10.1g12.4g33.7g9g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g84g101kcal2.1g5g7.6g1.3g
Persilja 12g3.3kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8472g3785kcal150g525.2g99.4g56.6g
Valittu annoskoko4236g1893kcal75g262.6g49.7g28.3g
Annoskoko puolitettuna2118g946kcal37.5g131.3g24.9g14.2g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035