Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Inkivääri, tuore, silputtu60g48kcal1.1g10.7g0.5g1.2g
Currytahna punainen120g312kcal2.5g10.9g28.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g160g154kcal6.7g27.2g0.3g7.8g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g1600g2800kcal24g40g280g0g
Katkarapu 2160g1477kcal311.9g0g23.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8472g10802kcal703g199.6g787.6g21g
Valittu annoskoko4236g5401kcal351.5g99.8g393.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna2118g2701kcal175.8g49.9g196.9g5.3g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666