Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g1202g6730kcal78.1g685g48.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl300g1082kcal6g8.1g114.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g1502g1803kcal49.6g55.6g150.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g901g306kcal9g36.1g7.2g33.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8472g20080kcal285.4g1629g639.4g66.6g
Valittu annoskoko4236g10040kcal142.7g814.5g319.7g33.3g
Annoskoko puolitettuna2118g5020kcal71.4g407.3g159.9g16.7g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418