Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki200g112kcal17g10g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu48g61kcal5.3g0.1g4.3g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti18g88kcal4.4g6g5.2g5.1g
Soijajauho rasvainen 16g75kcal5.5g3.8g3.8g1.9g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 140g530kcal39g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g1737kcal142.6g41.4g111.4g14g
Valittu annoskoko424g868kcal71.3g20.7g55.7g7g
Annoskoko puolitettuna212g434kcal35.7g10.4g27.9g3.5g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595