Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g100g140kcal19g0g7g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g100g170kcal20g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)33g45kcal3.6g0.1g3.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka5g44kcal0g0g5g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g15g30kcal0.3g6.3g0.4g0.3g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g7.5g26kcal0.9g5.3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g937kcal89g27.4g52.2g3.4g
Valittu annoskoko424g468kcal44.5g13.7g26.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna212g234kcal22.3g6.9g13.1g0.9g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.2g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235