TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen75g104kcal14.3g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Chili, vihreä, tuore 3.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g38g56kcal6g1.5g3g0g
Paprikajauhe 1.9g6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 282g51kcal1.6g7g1.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g548kcal45g20g30.4g6.2g
Valittu annoskoko424g274kcal22.5g10g15.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna212g137kcal11.3g5g7.6g1.6g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546