Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 169g31kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Jauheliha, sika-nauta 150g333kcal26.3g0g25.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g19g64kcal3.8g0g5.4g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g7.5g27kcal1.5g0.2g2.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl19g68kcal0.4g0.5g7.1g0g
Juusto, keskiarvo 56g197kcal14.1g0.1g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana849g1492kcal94g10g119g2.4g
Valittu annoskoko425g746kcal47g5g59.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna212g373kcal23.5g2.5g29.8g0.6g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238