Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 135g47kcal6.2g2.6g0.4g3.4g
Aura Gold homejuusto, Valio34g115kcal6.8g0g9.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%38g45kcal1.1g1.7g3.8g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g3.8g9kcal0.2g0.8g0.6g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g5.6g6.4kcal0g1.3g0g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana849g465kcal29.4g15.6g29.2g7.8g
Valittu annoskoko425g233kcal14.7g7.8g14.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna212g116kcal7.4g3.9g7.3g2g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.8g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675