Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g667g480kcal16.7g112g0.7g0g
Juuriselleri 500g157kcal6.2g23g1g15.5g
Palsternakka 667g424kcal3.3g78.7g2.7g30g
Peruna, keskikokoinen 60g667g400kcal10g86.7g0.7g6g
Fenkoli, annos 100g333g103kcal4.1g24.3g0.7g10.3g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.3g8.7kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Kidneypapu (Go green), annos 100g667g633kcal53.3g93.3g4.7g53.3g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 217g71kcal1.3g12g0.4g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g4909kcal190.4g860.6g63.2g241.4g
Valittu annoskoko4240g2454kcal95.2g430.3g31.6g120.7g
Annoskoko puolitettuna2120g1227kcal47.6g215.2g15.8g60.4g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840