Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Lampaanlihan, vähärasvainen250g458kcal47.5g0g30g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr20g56kcal1.6g1.9g4.8g0.3g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl20g122kcal1.2g9.4g8.8g0g
Kukkakaali, tuore300g60kcal5.4g6.6g0.9g5.4g
Keittojuurekset, apetit400g104kcal3.6g19.2g1.2g9.2g
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g2508kcal140.4g261.4g94.8g58.8g
Valittu annoskoko4240g1254kcal70.2g130.7g47.4g29.4g
Annoskoko puolitettuna2120g627kcal35.1g65.4g23.7g14.7g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758