Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g3448g5414kcal751.7g0g244.8g0g
Ruskea suuruste, Maizena125g476kcal1.3g115.3g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24.1g1g8.5g
Paprikajauhe 50g161kcal7.4g9.2g6.5g18.7g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 28g58kcal8.3g1.7g1.9g0.3g
Chili paprika punainen50g20kcal1g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g12528kcal1552.4g309.6g509.6g55g
Valittu annoskoko4240g6264kcal776.2g154.8g254.8g27.5g
Annoskoko puolitettuna2120g3132kcal388.1g77.4g127.4g13.8g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.7g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449