Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2000g1120kcal170g100g4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Pellavasiemenrouhe, Risetti180g878kcal44.1g59.9g51.8g51.1g
Soijajauho rasvainen 160g746kcal55.3g37.6g37.6g19g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1400g5300kcal390.3g0g420g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g17369kcal1427g413g1113.2g140.4g
Valittu annoskoko4240g8685kcal713.5g206.5g556.6g70.2g
Annoskoko puolitettuna2120g4342kcal356.8g103.3g278.3g35.1g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595