Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1884g4173kcal329.8g0g320.4g0g
Kananmuna kuoreton 592g845kcal74g1.8g60.7g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g538g630kcal15.1g21.5g53.8g0g
Edamer Viipale, annos 18g538g1734kcal134.6g10.8g129.2g0g
Sipuli 202g61kcal2.5g9.7g0.4g3.4g
Valkosipuli 67g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Tomaatti 404g92kcal2.3g13.9g1.2g5.7g
Suola, annos 3g8.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.4g15kcal0.6g2.1g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g15245kcal1128.4g141.6g1132.6g23.8g
Valittu annoskoko4240g7622kcal564.2g70.8g566.3g11.9g
Annoskoko puolitettuna2120g3811kcal282.1g35.4g283.2g6g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249