Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g978g274kcal5.9g58.2g2g24.4g
Kananmuna kuorineen punnittu422g532kcal46.4g1.3g38g0g
Maksa naudan 2344g3072kcal430.9g136.4g86.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g134g978kcal1.3g1.3g107.2g0g
Sipuli (kuorittu)362g98kcal4.7g17.4g0.7g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g9907kcal978.4g429.2g469.2g61g
Valittu annoskoko4240g4953kcal489.2g214.6g234.6g30.5g
Annoskoko puolitettuna2120g2477kcal244.6g107.3g117.3g15.3g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632