Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1166g2581kcal204g0g198.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g67g67kcal1g14.7g0.3g1.4g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g666g400kcal6g34.6g26.6g2g
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino1166g4080kcal151.5g781.1g29.1g69.9g
Lihaliemkuutio maggi extra33g93kcal3g3.2g7.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g27g236kcal0g0g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g14978kcal732.4g1681g577.4g152.4g
Valittu annoskoko4240g7489kcal366.2g840.5g288.7g76.2g
Annoskoko puolitettuna2120g3745kcal183.1g420.3g144.4g38.1g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339578