Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g640g1088kcal121.6g0g64g0g
Keittojuurekset, apetit320g83kcal2.9g15.4g1g7.4g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g880g625kcal14.1g138.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g3592kcal277.2g307.2g131.8g14.8g
Valittu annoskoko4240g1796kcal138.6g153.6g65.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna2120g898kcal69.3g76.8g33g3.7g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681