Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1399g1065kcal26.3g216.9g2.8g14g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka175g19kcal1.9g1.9g0.3g1.7g
Sipuli (kuorittu)122g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.3g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl61g46kcal2.4g4.9g1.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1924g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%175g280kcal4.7g4.7g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8484g3530kcal87.8g488.2g116.6g50.8g
Valittu annoskoko4242g1765kcal43.9g244.1g58.3g25.4g
Annoskoko puolitettuna2121g883kcal22g122.1g29.2g12.7g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615