Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1120g1852kcal187.6g0g123.2g0g
Sipuli (kuorittu)154g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Paprika punainen 560g164kcal5.3g25.2g2.2g10.6g
Maustekurkku560g92kcal3.9g16.8g0.6g10.1g
Kalaliemi laimennettu 1120g34kcal0g3.4g2.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 420g1251kcal78g10.5g100.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 308g1017kcal6.2g9.2g107.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8484g8901kcal566g145g674.2g46.6g
Valittu annoskoko4242g4451kcal283g72.5g337.1g23.3g
Annoskoko puolitettuna2121g2225kcal141.5g36.3g168.6g11.7g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195