Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 3615g5977kcal605.6g0g397.7g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)392g490kcal36.4g11g31.3g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 121g26kcal0.4g1.9g0g0.1g
Oliiviöljy 121g1066kcal0g0g120.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g15117kcal1284.8g25.8g1099g0.2g
Valittu annoskoko4248g7559kcal642.4g12.9g549.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna2124g3779kcal321.2g6.5g274.8g0.1g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800