Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)901g3155kcal112.7g646.2g13.5g27g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g841g2355kcal126.2g0g201.9g0g
Kananmuna kuoreton 601g857kcal75.1g1.8g61.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1202g661kcal37.3g76.9g24g0g
Basilika, tuore90g36kcal2.8g4.5g0.7g3.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen601g120kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g14402kcal716.8g1509g607.4g81g
Valittu annoskoko4248g7201kcal358.4g754.5g303.7g40.5g
Annoskoko puolitettuna2124g3601kcal179.2g377.3g151.9g20.3g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265