Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2700g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g90g50kcal5.4g2.7g1.8g90g
Kuivahiiva, annos 11g45g162kcal20.2g18g2.7g0g
Soijajauhot, Soyolk405g1620kcal158g64.8g81g48.6g
Vehnälese 360g821kcal47.9g55.4g16.2g135g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl378g3402kcal0g0g378g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 270g1821kcal72.6g18.6g156.6g33.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g15751kcal608.2g319g1272.6g613.6g
Valittu annoskoko4248g7875kcal304.1g159.5g636.3g306.8g
Annoskoko puolitettuna2124g3938kcal152.1g79.8g318.2g153.4g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362