Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee3608g7035kcal674.6g0g487g0g
Rypsiöljy 271g2393kcal0g0g270.6g0g
Tilli, tuore 361g108kcal13.3g3.2g2.9g7.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g15kcal0.7g2.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g19102kcal1377.2g12.2g1521.2g15.2g
Valittu annoskoko4248g9551kcal688.6g6.1g760.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna2124g4776kcal344.3g3.1g380.3g3.8g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603