Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1512g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 76g56kcal9.9g0.8g0.3g5.2g
Vehnälese 121g276kcal16.1g18.6g5.4g45.4g
Ruislese 103g287kcal15.4g26.7g4.4g40.1g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g302g1119kcal42.3g166.3g24.2g33.3g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)907g3175kcal108.8g625.9g17.2g45.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1209g4150kcal123.2g846.6g14.5g42.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g18223kcal631.4g3394g132g423.4g
Valittu annoskoko4248g9111kcal315.7g1697g66g211.7g
Annoskoko puolitettuna2124g4556kcal157.9g848.5g33g105.9g
Arvot/100g100g215kcal7.4g40g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948