Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)960g1056kcal220.8g0g9.6g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g1308g4316kcal209.3g811g26.2g78.5g
Arkirae (Valio), annos 100g520g364kcal62.4g18.2g5.2g0g
Ketsuppi 200g183kcal2.5g38.4g0.8g2.4g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)600g156kcal19.8g18.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g13524kcal1145.4g1796.2g174.6g169.2g
Valittu annoskoko4248g6762kcal572.7g898.1g87.3g84.6g
Annoskoko puolitettuna2124g3381kcal286.4g449.1g43.7g42.3g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441