Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen615g158kcal5.5g28.3g2.5g12.3g
Paprika keltainen 615g185kcal5.8g31.3g1.2g12.3g
Sipuli (käsittelemätön)1681g456kcal21.9g80.7g3.4g28.6g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1157g231kcal6.9g40.5g3.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g136g1220kcal0g0g135.6g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g51kcal2g6.9g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g4602kcal84.2g375.4g293.6g116g
Valittu annoskoko4248g2301kcal42.1g187.7g146.8g58g
Annoskoko puolitettuna2124g1151kcal21.1g93.9g73.4g29g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174