Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.6g2.4g0g0g
Hiiva, 50g13g7.6kcal1.6g0.1g0g0g
Sokeri12g49kcal0g12g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.5g3g0.3g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Margariini 80% keskiarvo15g107kcal0g0g12g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki125g70kcal10.6g6.2g0.2g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.9g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)25g55kcal3.3g0.1g4.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 50g13kcal0.2g0.7g0.4g0.9g
Rusina15g41kcal0.4g9g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g1585kcal53g249.6g37.2g13.2g
Valittu annoskoko425g793kcal26.5g124.8g18.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna213g396kcal13.3g62.4g9.3g3.3g
Arvot/100g100g186kcal6.2g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434