Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g50g180kcal14g1g13.5g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g150g33kcal1.5g6.8g0g3g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Seiti fileitä Findus100g70kcal16g0g0.3g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g25g85kcal0.5g0.7g9g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g50g40kcal1.3g2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g843kcal68g25.8g51.8g7.8g
Valittu annoskoko425g422kcal34g12.9g25.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna213g211kcal17g6.5g13g2g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168