Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 150g45kcal1.4g7.7g0.3g3g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Creme bonjour 14% valkosipuli75g128kcal5.6g1.9g10.5g0g
Juusto, Arla Kadett 5%50g95kcal17g0.8g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g638kcal60.2g28g27.4g13g
Valittu annoskoko425g319kcal30.1g14g13.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna213g160kcal15.1g7g6.9g3.3g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697