Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.8g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Palvikinkku HK 3%25g25kcal4.5g0.1g0.7g0g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Atria kevyt Perhenakki75g120kcal7.2g5.6g7.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g931kcal34.2g94.8g42.4g9.8g
Valittu annoskoko425g465kcal17.1g47.4g21.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna213g233kcal8.6g23.7g10.6g2.5g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055