Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)312g100kcal10.3g14g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g107kcal3.2g21.8g0.4g1.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl47g164kcal6.5g26.2g3.5g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g839kcal48.6g124.2g14.8g11.6g
Valittu annoskoko425g419kcal24.3g62.1g7.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna213g210kcal12.2g31.1g3.7g2.9g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534