Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 85g169kcal2.2g0.7g16.5g5.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Katkarapu, rainbow128g128kcal29.4g0g1.2g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio71g100kcal2g4.6g8.5g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g21g38kcal0.4g2.3g3.2g0g
Tilli, tuore 36g11kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g936kcal72.8g23.8g59.8g15.6g
Valittu annoskoko425g468kcal36.4g11.9g29.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna213g234kcal18.2g6g15g3.9g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430