Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 175g51kcal1.7g8g0.5g3.1g
Kuohukerma,valio,2dl42g142kcal0.8g1.2g14.6g0g
Siirappi, tumma17g53kcal0g12.3g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g19g61kcal9.4g5.6g0.1g1g
Jauhelihamauste, annos 15g6.3g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g613kcal23.8g54.4g30.6g8.2g
Valittu annoskoko425g306kcal11.9g27.2g15.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna213g153kcal6g13.6g7.7g2.1g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499