Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 39g85kcal6.7g0g6.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 67g153kcal12.8g0g11.5g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi96g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi16g57kcal1g12.4g0.3g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl19g65kcal0.4g0.6g6.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Kaali, valkokaali144g31kcal1.7g4.9g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g853kcal46.8g39.8g55.8g7.8g
Valittu annoskoko425g426kcal23.4g19.9g27.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna213g213kcal11.7g10g14g2g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978